Bellevents vindt het belangrijk dat er een evenement wordt georganiseerd, waarbij het doel niet uit het oog wordt verloren. Vaak gaat een evenement van start met een openings handeling. Dit is het moment om de aan- dacht te leggen op de boodschap die u wilt communi- ceren. Of het nu gaat om een exclusief diner, verkoop manifestatie, heropening van een gebouw, introductie van een nieuw product of een incentive om uw klanten en/of personeel te motiveren, de openings handeling moet spraakmakend, bijzonder en gedurfd zijn! De beleving staat centraal. De gebeurtenis moet de opdrachtgever, maar ook zeker de omgeving, pers, prominenten en andere betrokkenen bijblijven.

Vol enthousiasme en met de nodige aandacht zorgt Bellevents dat het evenement een succes wordt en dat het doel wordt bereikt dat de opdrachtgever voor ogen heeft. Niet alleen voor de openingshandeling kunt u bij ons terecht, maar ook voor de uitvoering van het complete evenement.

Het uitgangspunt van een geslaagd evenement is natuurlijk ook de ontvangst. Of dit nu een oude loods is, die we compleet transformeren, of een aangeklede tent op een bouwterrein. Bellevents zorgt er samen met professionele decorateurs en top stylisten voor dat er een ontvangst ruimte wordt gecreƫrd die een ieder verrast en waarin iedereen zich goed voelt! Alles wordt op elkaar afgestemd: bloemen, meubilair, entertainment, verlichting en zelfs de smaak en geuren.