UMC st. Radboud Zorg Academie

Bellevents werd betrokken bij de feestelijke opening van de Radboud Zorgacademie, onderdeel van UMC St Radboud te Nijmegen. Het thema van deze happening was “met opleiden aan zet”. Bellevents heeft het officiële moment verzorgd. De handeling bestond uit verzetten van de koningin op een reuze schaakbord. Op hetzelfde moment viel het valdoek naar beneden en werd het reclamedoek zichtbaar. Als finale werd er confetti over het publiek geschoten.

Door |2011-09-01T10:38:16+00:00september 1st, 2011|Business Events|0 Reacties

Over de auteur:

Geef een reactie

UMC st. Radboud Zorg Academie

Bellevents werd betrokken bij de feestelijke opening van de Radboud Zorgacademie, onderdeel van UMC St Radboud te Nijmegen. Het thema van deze happening was “met opleiden aan zet”. Bellevents heeft het officiële moment verzorgd. De handeling bestond uit verzetten van de koningin op een reuze schaakbord. Op hetzelfde moment viel het valdoek naar beneden en werd het reclamedoek zichtbaar. Als finale werd er confetti over het publiek geschoten.

Door |2011-09-01T10:38:16+00:00september 1st, 2011|Business Events|0 Reacties

Over de auteur:

Geef een reactie