In een zonovergoten Vondelpark vond voor de derde keer Viva Mama Bakfietsrace plaats. De organisatie van dit unieke event was in handen van Bellevents en Cartigny and Company. Zoals elk jaar strijden bekende en minder moeders en vaders in de enige bakfietsrace ter wereld om een plaats op het erepodium. Maar meer nog voor het goede doel. Dit jaar bracht het evenement 10.000 euro op voor Orange Babies.

In de loop van de middag kwamen er zeker 1000 ouders met hun kinderen langs bij het Openluchttheater in het Amsterdamse Vondelpark dat voor deze gelegenheid was omgedoopt tot het Viva Plein. Uiteraard om te zien wie dit jaar de winnaar zou worden. Maar ook om te genieten van de relaxte sfeer en het entertainment. Terwijl de kinderen hun eigen (verkleed)party hadden in de kinderhoek. Om vier uur ’s middags sloot sportjournalist én vader Wilfred Genee af met de bekendmaking van de winnaars. Al met al was het een bijzonder geslaagde en – vooral erg leuke – Viva Mama Bakfietsrace!

In de media ”Bakfietsrace groot succes”