Over ruim een jaar opent de Nieuwe Haagse Passage haar deuren voor het publiek. Om het winkelende publiek alvast een ‘voorproefje’ te geven hoe het nu is om in de Nieuwe Haagse Passage te lopen, organiseerde Bellevents in opdracht van de ontwikkelaars van de Nieuwe Haagse Passage, Multi en AM, een éénmalige weekend openstelling.
De bezoekers van de binnenstad van Den Haag kregen de éénmalige, bijzondere gelegenheid om nu al een kijkje te nemen hoe het is om door de ‘Nieuwe Haagse Passage te gaan lopen en de verbeterde winkelrouting te ervaring. Wethouder Marjolein de Jong opende op ludieke manier de passage en daarna werd de passage toegankelijk voor het publiek. In de ‘experience box’ kon het publiek middels een belevingsfilm ervaren hoe de Nieuwe Haagse Passage eruit komt te zien, alsmede de Grote Markstraat die getransformeerd wordt tot een grote winkelboulevard.