De Jheronimus woontoren, de hoogste woontoren van Den Bosch, heeft zaterdag open dag voor de nieuwe bewoners. Het hoogste punt is bereikt.

De 23 woonetages zijn allemaal gereed en klaar om afgebouwd te worden. Het hoogste punt van de woontoren op het Paleiskwartier is 75 meter. In totaal komen er 88 appartementen in het gebouw, waarvan exact de helft koop en de andere helft huur. Van de koopappartementen zijn er momenteel 23 verkocht, 22 huurders hebben een optie.

De oplevering van Jheronimus is gepland voor eind 2013, begin van 2014 moeten de eerste bewoners hun intrek nemen in het gebouw. Bij helder weer kan vanuit de bovenste etages de Pagode van de Efteling en de woontoren Westpoint in Tilburg worden gezien. Daarvoor liggen uitgestrekte natuurgebieden. Vanaf de andere zijden is de skyline van Den Bosch te zien.